Starší žáci zúčastnili tradičního jihočeského turnaje „Třeboňský kapřík“.

21.06.2020 00:00

21. června se starší žáci HC Kolín zúčastnili tradičního jihočeského turnaje „Třeboňský kapřík“

První zápas s domácí Třeboní se vyvíjel velmi slibně a v poločase Kolín vedl 9:7. V druhé části se nám přestalo střelecky dařit a náš tým udělal víc chyb v obraně.

Konečný výsledek 11:15 pro Třeboň bylo pro náš tým mírné zklamání.

V druhém zápase s pražskou Duklou udával tempo hry soupeř. I když se kluci snažili, konečný výsledek 14:31 byl velice přesvědčivý. Do zápasu se zapojili všichni hráči i nováčci.

Třetí zápas s Loko České Budějovice už byl o poznání lepší. Hráči se snažili poslouchat rady trenéra a vydali ze sebe opravdu maximum. Skórovali nejen zkušení hráči, ale i nováčci. Konečné vítězství 19:11 bylo zasloužené.

Poslední zápas turnaje sehrál Kolín se silným soupeřem ze Sezimova Ústí. Na všech hráčích už byla znát únava, ale přistupovali k němu zodpovědně. Po prvním poločase byl výsledek 10:10 velmi slibný. V druhé části zápasu se nám ale přestalo dařit střelecky, za druhý poločas jsme dali jen 5 gólů a i chyby v obraně dokázal soupeř využít a tak konečný stav 15:20 pro Sezimovo Ústí zhatil naší šanci na lepší umístění (na bronzové medaile).


Sestava a celkové góly v turnaji: Málek Jan(7), Markvart Filip(6), Poulíček Lukáš(11), Hladík Petr(21), Novák Jaromír(1), Karban Adam(7), Valášek Matěj(1), Radník Matěj(1), Vašata Vít, Litera Petr(1), Bureš Matouš(1), Líska Jirka, Záhorka Mikuláš, Zenkner Jan(1), Manhart Viktor, Janda Matěj(1)

 

Děkuje.

trenéři Petr Hladík a Radim Málek