Propadák v Ústí nad Labem

25.02.2011 16:43

V rámci druhé kola jarní části 2.ligy jsme zavítali do Ústí nad Labem. Zápas byl přeložen s předem plánovaného sobotního termínu na neděli. Hala v Ústí nad Labem je opravdu nehostiná. Nejenom, že v hale byla dost výrazná zima, ale jinak tato hala slouží i jako protiletadlový kryt pro sídliště Krásné Březno. Proto se taky šatny nacházejí pod úrovní země a vůbec to nepřipomíná sportovní stánek.

Do zápasu jsme naskakovali s přesvědčením, že už nemůžeme mít horší úspěšnost střelby než v minulém zápase proti Dukle Praha. Bohužel se ukázalo, že všechno je možné. Jestliže minulý zápas měla většina hráčů úspěšnost střelby kolem 20% nyní odhaduji, že jsme se dostali maximálně na 10% a to hovoříme o úspěšnosti s 6m vzdálenosti. Už od začátku jsme prohrávali 1:5. Slušná obrana ještě chvíli držela naše šance, ale po neproměnění 4 trháků najednou svítil na ukazateli stav 1:10. Druhou branku jsme vsítili až kolem 25.minuty a téměř jsem útočili na nějaký neslavný rekord. Nakonec poločas skončil ještě pro nás mírným výsledkem a to 5:12.

V poločase jsme si řekli, že ještě není nic ztraceno a prvních pár minut v druhém poločasu to dle našeho projevu také tak vypadalo. Bohužel pak jsme se nechali rozhodit. Rozhodčí zapískali pár sportných hvizdů a frustrace z celého zápase šla ven. Michal Pokorný se nechal zbytečně vyloučit do konce utkání a hráli jsem tak nějaký čas i ve čtyřech.

Posledních deset minut se zápas již spíše dohrával...

Co říci závěrem? Musíme na to všichni zapomenout a odrazit se ode dna. Snad horší už to být nemůže a házenou jsme určitě nezapomněli.

Konečný výsledek 19:29 z pohledu Kolína.

Nejlepší střelcem Kolína David Kaisner, který zaznamenal 5 branek. Jinak ostatní spíše paběrkovali.

Příští zápas na domácí palubovce proti Jablonci v sobotu 26:2.