DOMÁCÍ VÝHRA SE SLÁVIÍ PRAHA

18.03.2013 09:54

HC KOLÍN vs. HK SLAVIA PRAHA

30 : 28 (15:13)

 

Michal Sauer předvádí své atletické dovednosti

Kolín přivítal na své domácí palubovce, v Ledči nad Sázavou, celek s horní poloviny tabulky, Slávii Praha. Oba celky byly oslabeny o své důležité hráče. Na straně Slávie to byl jejich dloudodobě nejlepší střelec Pavel Zima, na straně Kolína pak opora na postu pivota Michal Pokorný. S ním bohužel nebude Kolín moci počítat celkem 6 zápasů. Důvodem je disciplinární trest z posledního utkání v Libčicích.

Na druhé straně, pozitivní zpráva pro domácí, je návrat Michala Pazdery do sestavy. Po více než půl roce, se tento univerzální hráč, zotavil ze všech zranění a hned v prvním utkání po návratu se stal pověstným źolíkem...

Zápas byl v prvním poločase vyrovnaný. Kolínu se sice podařilo párkrát odskočit na rozdíl dvou až tří branek, ale vždy svými "hloupými" technickými chybami dovolili Slávii skore srovnat.

Z celku Slávie se nejvíce dařilo na pozici levé spojky, kde se prosazoval z větší vzdálenosti M. Vopálka a pak také z pozice pravého křídla, kde neomylně zakončoval Patrik Šandera. Ten si naskakoval do střeleckých pozic opravdu z malých střeleckých úhlů a přiváděl brankáře M. Sauera doslova k nepříčetnosti.

Za Kolín měl největší střelecký apetit David Kaisner z pozice pravé spojky a pak již dříve zmiňovaný žolík Michal Pazdera. Ten se prosazoval z levého křídla a hlavně neomylně proměňoval důležité sedmimetrové hody.

Zápas byl vyrovnaný celé utkání a to až do padesáté minuty. Poté jakoby Kolín zapnul na vyšší rychlostní stupeň a odskočil Slávii na rozhodující rozdíl 3 branek a získal tak důležité 2 body z domácího utkání.

"Každé body jsou důležité a v naší situaci jsou výhry v domácím prostředí téměř povinné. Škoda, že jsme neodehráli ve stejném tempu, jako posledních 10 minut, větší část utkání. Nemuseli jsme se strachovat o výsledek" uvedl Petr Vízner

Sestava a branky:

Sauer M., Šimáně L. - Pazdera M. 7b, Kaisner D. 7b, Semenec 4b, Prahař P. 4b, Souček 4b, Sauer R. 3b, Doležal 1b, Mirtl, Capouch, Malý



Kontakt

Handball club Kolín,z.s. Ovčárecká 312
280 02 Kolín
admin.hckolin@centrum.cz
To Top