Další venkovní neúspěch

17.10.2010 20:42

Tak tentokráte kolínští zamířili v neděli 10.10. na sever Čech do Jablonce na Nisou. Přesto že první 2 výsledky jabloneckých nebyl nijak závratné, tak byl očekáván těžký boj, což se nakonec potvrdilo.

V průběhu celého prvního poločasu se ani jednomu ze soupeřů nepodařilo odskočit o více než 2 branky, takže tomu odpovídá i výsledek po první půli. Stav 13:12 pro Jablonec nic nenapovídal o výsledku celého utkání, i když malinko blíže k bodům byli domácí. 

Druhý poločas už byl trochu dramatičtější. Kolínští měli nástup do druhého poločasu trochu lepší a tak po 8 minutách vedli 16:14. Obě obrany trochu přitvrdily a rozhodčím nezbylo nic než vylučovat, aby dokázali udržet utkání relativně v poklidu. Na obou stranách se vystřídaly přesilovky jak 6 na 5, tak i 6 na 4. Ani jedna ze stran však nedokázala soupeři odskočit o více než 2 branky a tak se vedení střídalo ze strany na stranu. Ve 22. minuté druhého poločasu byl stav utkání 21:21.V tento okamžik se ale hostujícím přestalo dařit v koncovce a několika chybami v útoku dali domácím šanci na závěrečný únik. Jelikož domácí jsou zkušený celek, tak šanci využili a ve 57. minutě svítil na ukazateli skóre stav 25:21. Přestože se hosté ještě v závěru z posledních sil pokusili o zázrak, tak domácí vítězství uhájili a získali tak své první body v této sezoně. Výsledný stav utkání je tedy 25:23.

Poměr vyloučených 5:6.

Sedmimetrové hody 1:6 (1:4)